• Fotobatohy
  • Rádi vám poradíme
    +420 228 811 811
    Po - Pia: 9:00 - 18:00
  • Moje konto
  • 1 ks
    za 20,- €
 Novinky
Odstávka systémů Zásilkovny

V sobotu 3. 8. 2024 Zásilkovna provede velkou údržbu systémů. V sobotu od 18:00 do neděle cca 10:00 z tohoto důvodu nebude možné podávat nebo vyzvedávat zásilky ze Z-BOXu, trasovat zásilky nebo využívat klientskou sekci. Zobraziť viac...


Změna platební brány, platba v CZK i EUR

Vážení zákazníci, od 11. 5. 2024 vám nově umožňujeme platit českou platební bránou Comgate. Je vám k dispozici mnohem více způsobů platby. Nově je možné platit kartou i v EUR.

 Hodnocení zákazníků

  • Miroslava, Drmoul     
    Rychlé doručení, příjemné jednání.

  • ?
    Overený zákazník     
    Rychle dodani. Nenasla jsem.

  • PV
    Petra, Praha     
    Vstricnost, Ochota, Rychlost.

  • ZH
    Zdeněk, Broumov     
    Rychlé doručení, Dobře zabalená zásilka, Dobrá komunikace.
Zobraziť ďalšie
 Kalkulačka měn
 Události z foto oboru

Fujifilm Velvia 100/36

Fujifilm Velvia 100/36
  • Fujifilm Velvia 100/36
  • Fujifilm Velvia 100/36
Fuji Velvia 100 je barevný diapozitivní film známý svými živými barvami a vysokým kontrastem s lehce fialovým nádechem, díky čemuž je skvělý pro zachycení krajiny a přírody obecně. Film nabízí velmi jemné zrno.
Kód produktu
4547410247725
Výrobca
Fujifilm
19.48,- € bez DPH
23.57,- €Cena s DPH
vypredané
Naskladněna expirace: 2026/01
Fuji Velvia 100 je barevný diapozitivní film známý svými živými barvami a vysokým kontrastem s lehce fialovým nádechem, díky čemuž je skvělý pro zachycení krajiny a přírody obecně. Film nabízí velmi jemné zrno.

Velvia 100 produkuje ohromující, živé barvy s výbornou ostrostí hran, oddělením barev a odstínů, a je zvláště citlivá na červenou barvu. Jemné zrno je tak dobré, že ho sotva zaznamenáte, ani při velkém přiblížení. Jednou z věcí, díky kterým Velvia 100 vyčnívá oproti Velvii 50, je její výrazná barevná paleta a sytost. Na rozdíl od své „sestry“ Provia 100F, která při nedostatku světla chytá více magenty a působí autentičtěji, Velvia se snaží o věrnější podání barev. Nicméně, má tendenci vytvářet oranžovější tóny pleti.

Film má však úzký expoziční rozsah, což znamená, že pro dosažení nejlepších výsledků vyžaduje přesné měření expozice. Jakékoli přeexponování/podexponování nebo tvrdé kontrastní světlo vám může značně zkomplikovat život. Spíše doporučujeme lehké podexponování, protože pak se vyhnete i přepalům.

Fujifilm přestal Velvii prodávat na americkém trhu kvůli složení (chemických látek), je zřejmě otázka času jak to bude s evropským trhem. Už teď jich je tu jako šafránu.

 Špecifikácia
ZnačkaFujifilm
Barevnostbarevný
Typ filmukinofilm
Citlivost100 ISO
Počet snímků36
Zrnovelmi jemné
Kontrastvysoký
Standardní proces vyvoláníE-6
Charakteristikasyté a živé barvy, jemné zrno
Vhodné pro focenípříroda
krajina
 
Súbory cookies používame pre správne fungovanie našej webovej stránky a jej funkcií. Pomocou súborov cookies si tiež napríklad pamätáme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pre vás relevantnosť zobrazovaných reklám, počítame návštevnosť stránok a pamätáme si vaše nastavenia vykonané na stránke.