• Fotobatohy
  • Need Help?
    +420 228 811 811
    Mo-Fri: 9AM – 5PM CET
  • My profile
  • is empty
    in 0 Kč
 Novinky
Změna DPH od 1. 1. 2024

Vážení zákazníci, od nového roku vchází v platnost novela o změně sazeb DPH. V našem sortimentu nedochází k žádným změnám. Přesto vás žádáme o pečlivou kontroluj objednávek na IČ. S dotazy nás neváhejte kontaktovat.


Inventura 31.12.2023

Poslední den v roce již tradičně patří inventurám. I my proto provedeme v tento den inventuru tohoto eshopu a je tak možné, že chvilku nepůjde objednávat. Děkujeme za pochopení.

 Hodnocení zákazníků

  • ZH
    Zdeněk, Broumov     
    Rychlé doručení, Dobře zabalená zásilka, Dobrá komunikace.

  • BH
    Barbara, Zlín     
    Super jednání, Při nedostupnosti objednaného zboží byla nabídnuta alternativa za sníženou cenu.

  • VD
    Veronika, Mladá Boleslav     
    Kvalita výrobku , Rychlá odpovědi na dotaz, Perfektní komunikace. Přesto že jsem si 20 12. vybrala zboží, které nebylo skladem, přes komunikace s pánem mi batoh doručili 23. 12. Moc děkuji.

  • ?
    Verified customer     
    dobrý výběr, správné informace, kde jinde měli neúplné nebo žádné informace, tak tady to měli popsaný správně. Líbí se mi dobře popsané produktové stránky a chat, kde vám poradí, jestli se vám tam vejde přímo vaše technika.
Show more
 Kalkulačka měn
 Události z foto oboru

Benro Ranger Pro 400 (Gen. 2) (střední)

Benro Ranger Pro 400 (Gen. 2) (střední)
  • Benro Ranger Pro 400 (Gen. 2) (střední)
  • Benro Ranger Pro 400 (Gen. 2) (střední)
  • Benro Ranger Pro 400 (Gen. 2) (střední)
  • Benro Ranger Pro 400 (Gen. 2) (střední)
  • Benro Ranger Pro 400 (Gen. 2) (střední)
  • Benro Ranger Pro 400 (Gen. 2) (střední)
  • Benro Ranger Pro 400 (Gen. 2) (střední)
Fotobatoh Ranger je vytvořen speciálně pro fotografy přírody a sportu.
Product code
31390687
Manufacturer
Benro
Warranty
2 years
  • Selected variant
  • střední
Standard price: 4 790 Kč incl. VAT / ks, You save: 200 Kč incl. VAT / ks (4%)
3 793,39 Kč excl. VAT
4 590 KčPrice incl. VAT
In partner's stock
Fotobatoh Ranger je vytvořen speciálně pro fotografy přírody a sportu.

Základní materiál fotobatohu Benro Ranger Pro 400 je z odolného materiálu Nylon 420T a poskytuje batohu vynikající odolnost a vytrvalost v nejtěžších podmínkách. Inovativní design řady Ranger zajišťuje perfektní spojení velmi únosného batohu unikátním řešením prostoru ve spojení s komfortním větráním a designem snížující tlak na vaše záda.

Batoh Benro Ranger 400 Pro má ergonomický design a velmi účinný systém ventilace při dlouhodobém nošení batohu. Jeho speciální konstrukce zajišťuje dokonalou kombinaci rozložení hmotnosti. Má také boční kapsu s rychlým přístupem, která umožňuje rychlé vyjmutí fotoaparátu, aniž byste museli batoh sundávat ze zad, a přední kapsa umožňuje bezpečné a pohodlné přenášení notebooku.

Batoh má tři oddělené způsoby vstupu. Hlavní zip, který umožňuje plný přístup do vnitřku batohu. K dispozici je boční zip, který umožňuje snadné vyjmutí fotoaparátu s nasazeným objektivem. Na zadní straně poblíž horní části je také malý zip, který vám pomůže rychleji se dostat k uloženým objektivům. Uvnitř batohu můžete přesouvat přepážky podle svých potřeb. Do batohu se vejde např. fotoaparát s velkým objektivem, další objektivy, blesk a jiné příslušenství, které můžete na výletě potřebovat.

Batoh Benro 400 Pro je vyroben z černého voděodolného nylonu. Má tvrdé dno, takže při odložení bude opravdu dobře stát. Při přesunech ho můžete jednoduše položit a nemusíte se bát, že se převrhne, jako se to stává u mnoha jiných batohů.

Je velmi pohodlný na nošení a díky menší velikosti je vhodný pro většinu lidí. Popruhy jsou silné s robustním polstrováním, díky kterému se dobře nosí i při celodenním výletu. Brašna je vybavena bederním popruhem, který usnadňuje nošení. Na bocích, které obepínají pas jsou malé kapsičky se zipy. Batoh má v jedné z kapes popruh pro stativ a v druhé pláštěnku.

Popruh, který se nachází v boční kapse na bederním pásu, slouží k přetažení přes přední část batohu a další kapsa ve spodní, přední části se vytáhne. Takto máte připravený batoh k upevnění stativu. Stativ lze připevnit také na stranu batohu, zde je ale potřeba brát v potaz, že vám stativ může táhnout batoh k jedné straně a nošení nebude tak pohodlné, jako když je stativ upevněn ve středu batohu.

 Product variants
 Specification
Vnější rozměry35 x 50 x 32 cm
Vnitřní rozměry29 x 42 x 16 cm
Prostor pro technikuzrcadlovka s objektivem, další 3 objektivy, stativ a příslušenství
Pláštěnkayes
ZnačkaBenro
MateriálNylon 420T
Váha1 800 g
Počet komor1
Voděodolnostyes
 
We use cookies for the proper functioning of our website and its functions. With the help of cookies, we also, for example, remember your preferred language, increase the relevance of the displayed ads for you, calculate the number of visits to the site and remember your settings made on the site.