• Fotobatohy
  • Need Help?
    +420 228 811 811
    Mo-Fri: 9AM – 5PM CET
  • My profile
  • 1 pcs
    in 509 Kč
 Novinky
Odstávka systémů Zásilkovny

V sobotu 3. 8. 2024 Zásilkovna provede velkou údržbu systémů. V sobotu od 18:00 do neděle cca 10:00 z tohoto důvodu nebude možné podávat nebo vyzvedávat zásilky ze Z-BOXu, trasovat zásilky nebo využívat klientskou sekci. Show more...


Změna platební brány, platba v CZK i EUR

Vážení zákazníci, od 11. 5. 2024 vám nově umožňujeme platit českou platební bránou Comgate. Je vám k dispozici mnohem více způsobů platby. Nově je možné platit kartou i v EUR.

 Hodnocení zákazníků

  • Miroslava, Drmoul     
    Rychlé doručení, příjemné jednání.

  • ?
    Verified customer     
    Rychle dodani. Nenasla jsem.

  • PV
    Petra, Praha     
    Vstricnost, Ochota, Rychlost.

  • ZH
    Zdeněk, Broumov     
    Rychlé doručení, Dobře zabalená zásilka, Dobrá komunikace.
Show more
 Kalkulačka měn
 Události z foto oboru

Fujifilm Velvia 100/36

Fujifilm Velvia 100/36
  • Fujifilm Velvia 100/36
  • Fujifilm Velvia 100/36
Fuji Velvia 100 je barevný diapozitivní film známý svými živými barvami a vysokým kontrastem s lehce fialovým nádechem, díky čemuž je skvělý pro zachycení krajiny a přírody obecně. Film nabízí velmi jemné zrno.
Product code
4547410247725
Manufacturer
Fujifilm
487,60 Kč excl. VAT
590 KčPrice incl. VAT
out of stock
Naskladněna expirace: 2026/01
Fuji Velvia 100 je barevný diapozitivní film známý svými živými barvami a vysokým kontrastem s lehce fialovým nádechem, díky čemuž je skvělý pro zachycení krajiny a přírody obecně. Film nabízí velmi jemné zrno.

Velvia 100 produkuje ohromující, živé barvy s výbornou ostrostí hran, oddělením barev a odstínů, a je zvláště citlivá na červenou barvu. Jemné zrno je tak dobré, že ho sotva zaznamenáte, ani při velkém přiblížení. Jednou z věcí, díky kterým Velvia 100 vyčnívá oproti Velvii 50, je její výrazná barevná paleta a sytost. Na rozdíl od své „sestry“ Provia 100F, která při nedostatku světla chytá více magenty a působí autentičtěji, Velvia se snaží o věrnější podání barev. Nicméně, má tendenci vytvářet oranžovější tóny pleti.

Film má však úzký expoziční rozsah, což znamená, že pro dosažení nejlepších výsledků vyžaduje přesné měření expozice. Jakékoli přeexponování/podexponování nebo tvrdé kontrastní světlo vám může značně zkomplikovat život. Spíše doporučujeme lehké podexponování, protože pak se vyhnete i přepalům.

Fujifilm přestal Velvii prodávat na americkém trhu kvůli složení (chemických látek), je zřejmě otázka času jak to bude s evropským trhem. Už teď jich je tu jako šafránu.

 Specification
ZnačkaFujifilm
Barevnostbarevný
Typ filmukinofilm
Citlivost100 ISO
Počet snímků36
Zrnovelmi jemné
Kontrastvysoký
Standardní proces vyvoláníE-6
Charakteristikasyté a živé barvy, jemné zrno
Vhodné pro focenípříroda
krajina
 
We use cookies for the proper functioning of our website and its functions. With the help of cookies, we also, for example, remember your preferred language, increase the relevance of the displayed ads for you, calculate the number of visits to the site and remember your settings made on the site.